Vier kerst met ons luxe kerstmenu

Deze kerstbox bevat alle ingrediënten voor een heerlijk vegan viergangen diner. Met de recepten uit het bijgeleverde menuboekje en de handige keukenplanning tover je eenvoudig een feestelijk en diervriendelijk kerstmenu op tafel!




Vier kerst met ons luxe kerstmenu

Deze kerstbox bevat alle ingrediënten voor een heerlijk vegan viergangen diner. Met de recepten uit het bijgeleverde menuboekje en de handige keukenplanning tover je eenvoudig een feestelijk en diervriendelijk kerstmenu op tafel!

HET KERSTMENU




Voorgerecht

Gemarineerde pompoen met roodlof en vegan geitenkaas

Een heerlijke start van het kerstdiner, dat heb je gegarandeerd met deze gemarineerde pompoen met roodlof. Je marineert de pompoen met onder andere 5-spice kruiden, sinaasappel, mosterd en agavesiroop en vervolgens rooster je de gemarineerde pompoen in de oven waardoor het een heerlijke smaak krijgt. In combinatie met de frisse roodlof en vegan geitenkaas van Max & Bien krijg je alleen maar meer zin in de volgende gerechten.

HET KERSTMENU




Voorgerecht

Gemarineerde pompoen met roodlof en vegan geitenkaas

Een heerlijke start van het kerstdiner, dat heb je gegarandeerd met deze gemarineerde pompoen met roodlof. Je marineert de pompoen met onder andere 5-spice kruiden, sinaasappel, mosterd en agavesiroop en vervolgens rooster je de gemarineerde pompoen in de oven waardoor het een heerlijke smaak krijgt. In combinatie met de frisse roodlof en vegan geitenkaas van Max & Bien krijg je alleen maar meer zin in de volgende gerechten.



Tussengerecht

Pastinaak-peer soep met desembrood

Deze feestelijke winterse soep van pastinaak en peer is heerlijk romig en lekker als vooraf aan het hoofdgerecht. De smaakmakers kerrie en verse peterselie zorgen voor een mooie kleur en lekkere smaak. De pastinaak-peer soep is gemakkelijk een dag van te voren te maken, zodat je het tijdens het kerstdiner alleen nog maar hoeft op te warmen. Serveer de soep samen met een knapperige desembol vers uit de oven!



Tussengerecht

Pastinaak- peer soep met desembrood

Deze feestelijke winterse soep van pastinaak en peer is heerlijk romig en lekker als vooraf aan het hoofdgerecht. De smaakmakers kerrie en verse peterselie zorgen voor een mooie kleur en lekkere smaak. De pastinaak-peer soep is gemakkelijk een dag van te voren te maken, zodat je het tijdens het kerstdiner alleen nog maar hoeft op te warmen. Serveer de soep samen met een knapperige desembol vers uit de oven!



Hoofdgerecht

Paddenstoelenstoof met knolselderijpuree en geroosterde spruiten met hazelnoot

Wat is er nou feestelijke op de kersttafel dan een heerlijke winterse Paddenstoelenstoof? Deze stoof maak je onder andere van champignons, kastanjechampignons, bundelzwammen en seitan en wordt op smaak gebracht met verse tijm en rozemarijn. Bij de stoof wordt er een zachte knolselderijpuree geserveerd samen met geroosterde spruitjes en hazelnoten.



Hoofdgerecht

Paddenstoelenstoof met knolselderijpuree en geroosterde spruiten met hazelnoot

Wat is er nou feestelijke op de kersttafel dan een heerlijke winterse Paddenstoelenstoof? Deze stoof maak je onder andere van champignons, kastanjechampignons, bundelzwammen en seitan en wordt op smaak gebracht met verse tijm en rozemarijn. Bij de stoof wordt er een zachte knolselderijpuree geserveerd samen met geroosterde spruitjes en hazelnoten.



Nagerecht

Tarte tatin met appel, cranberries en vanilleroom

De perfecte afsluiter van een heerlijk kerstdiner is deze Tarte Tatin. De appel bak je eerst goudbruin met kaneel zodat deze extra veel smaak krijgt. De suiker wordt gekarameliseerd, waardoor dit in de tarte tatin voor een perfect balans zorgt tussen zoet en het zure van de cranberries. Schuif de Tarte Tatin kort in de oven en serveer samen met een luchtige plantaardige vanilleroom!

Nagerecht




Tarte tatin met appel, cranberries en vanilleroom

De perfecte afsluiter van een heerlijk kerstdiner is deze Tarte Tatin. De appel bak je eerst goudbruin met kaneel zodat deze extra veel smaak krijgt. De suiker wordt gekarameliseerd, waardoor dit in de tarte tatin voor een perfect balans zorgt tussen zoet en het zure van de cranberries. Schuif de Tarte Tatin kort in de oven en serveer samen met een luchtige plantaardige vanilleroom!

Bestel jouw Kerstmenu

Een luxe vegan viergangen menu


VEGANBOX KERSTMENU

4 personen

Levering op 22 december 2022 tussen 17.00-22.00 uur

Prijs per stuk

€80,00

Bestellen

VEGANBOX KERSTMENU

6 PERSONEN

Levering op 22 december 2022 tussen 17.00-22.00 uur

Prijs per stuk

€100,00

Bestellen